fredag 17 april 2009

Jobba...

Det är dags att börja jobba igen. Efter att ha varit sjukskriven några månader för en förbannat trasig och jävlig hälsena. Den är ju inte bra, men nu har jag varken råd eller lust att vara sjukskriven mer.

Nu skall jag prova att jobba natt, så får vi se hur det fungerar för mig. Har aldrig gjort det förut, men man skall ju inte vara rädd för att prova. Bästa årstiden att prova på just den saken, tycker jag. Ljusa nätter och vid fint väder, kan man ligga och sova utomhus, på en solsäng under ett äppelträd... underbart.
Har visserligen provat på sk "blandschema" men det passar mig inte alls... usch! Nä, antingen skall det va' eller inte, tror jag. Och sk sovande jour, skall vi inte tala om, snacka om att gå omkring som en zombie dagen efter, inte bra alls. Jo, för jag KAN inte sova borta, ligger som på nålar och lyssnar på allt. Minsta lilla "knäpp" och jag är klarvaken. *bläääk* Nä, bättre då att inrikta sig på att jobba natt stadigt, efter ett givet schema, så att kropp och psyke, kan få en rimlig chans att ställa in sig. Får hålla tummarna och hoppas att det funkar.


Den som till äventyrs läser detta, får gärna komma med användbara tips gällande nattarbete.

Nu gäller det att vara positiv och hoppas på att hälen håller och att jag klarar att jobba natt.

Då var det dags att måla brevlådan! (som jag ju har tänkt läääänge... )