lördag 18 april 2009

Seg morgon...
Jag har ont i ryggen som f-n idag också, inte bra att skyffla hönsskit alltså!

Nu sitter jag här med ett par knäcke med avokado, flingsalt och rödlök och en stor kopp chai-latte. En juste lunch tycker jag. Snart kommer Björn hem och tar tag i lite takläggning på hönshus och lite annat smått och gott. Jag måste förbereda för middag för svärföräldrar i morgon, men det skall väl inte vara så svårt. Skall baka en god kaka till efterrätten och servera en gryta till middag. Det får duga.

Såg nyss att det är MYCKET löv att kratta i trädgården. Köpte en bra sk roskratta, som jag kan få god användning för under alla buskar. Bra uppfinning de där som är lite rundade i kanterna, så att man inte fastnar i och bryter grenar på de små, ännu svaga, rosplantorna. Skall plantera ut några plantor "Catchfly" i backen här bakom också, blir en fin färgklick mot alla sibiriska stjärnklockor i det grå fjolårsgräset... fast det är klart... när jag tänker efter... de blommar näppeligen samtidigt. Ja, ja... det blir nog fint ändå. Jag gillar tjärblomster, som de ju heter med ett mer allmänt känt namn.

Brevlådan artar sig... bara några bokstäver kvar och lackandet med båtlack, så att den håller sig fin i regn och rusk. Skall lägga några ark akvarellpapper i blöt och förbereda lite hönsmåleri.

Dagen går och tiden lider precis som jag.

Over and out!