tisdag 21 april 2009

Sista vändardagen igår!


Igår var sista vändardagen i kläckaren. Hoppas att det blir några fina små kycklingar. Nickan som ligger på ägg nere i hönshuset, bör ligga 5-6 dagar till, innan det är dags för kläckning där. Det är himla spännande. Har lagt under svarthönsägg under silkeshönan, de svarta har bytt hus, så ännu har de inte vågat lägga sig på ägg. Lika bra det, det är många "chicks" på gång här nu, känns som om det räcker.

Känner mig idag rätt trött, har sovit dåligt. Skall lägga mig på min spikmatta när jag varit nere i hönshuset, det får mig alltid att koppla av så djupt och det är fantastiskt. Mindre fantastiskt är det att lyfta från mattan. Jisses vad DET gör ont!!! Går dessutom omkring med prickig rygg och mage en halv dag efteråt! Men, men, vad gör man inte för att må bra.


Annars konstaterar jag dagligen att jag är lyckligen förunnad att leva precis på det vis jag alltid längtat efter. För några år sen började jag med afirmeringar, eller några och några, det är väl 10 år nu i rappet. Jag inser att jag faktiskt lyckats förverkliga MASSOR av mina positiva målsättningar. Nu fattas bara hunden.
Letar just nu valp som bara den, men de är hutlöst dyra, det gäller att hitta nån som passar både mig och min plånbok.
Går bra att ha hund nu, när jag skall börja jobba natt, då behöver liksom aldrig hunden vara ensam, skönt!

Nu, väntar hönsen och sen spikmattan och därefter skall jag nog så lite fröer och hämta in plantan jag köpte på auktion på tradera. I förrgår köpte jag faktiskt två underbara doftpelargoner på Åtvidabergs handelsträdgård. De hade massor med sorter och jag fastnade för en med skira vitgröna blad som doftade mycket kryddigt och en med sammetsblad som doftade mint! Så himla fina!


Måste ut och plantera lite svarta violer också... men jag vill gärna att det blir lite varmare först.


That's all for now folks!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar