måndag 3 augusti 2009

En eftermiddag hos Anna-Karin

Har varit och hängt tavlor på Café Ömo och följde därefter med Anna-Karin hem för att titta på alla vackra kaniner och fåglar. Åh, så härliga rex-kaninerna är i pälsen, fantastiska... skulle inte ha nåt emot att fodra ett par innetofflor med ett sådant skinn! ;-D


Så fina frissiga dv cochin hon har Torparhuldan... en liten gul tupp kanske får flytta hem till mig nån gång i framtiden. Och jag gillar de pärlgrå väldigt mycket, som grå nystan över marken, där de tultar fram, kavata och orädda. Vill ha såna också... det är livsfarligt att åka hem till andra och titta på djur, enbart tur att jag var lite trött och frusen, annars hade hon nog "hillat" på mig nån kanin och nån pippi, det kan jag ge mig på!*s*

Tog lite foton på mina dv cochin, för att få hjälp att färgbestämma dem, vem som tycker sig veta, får gärna höra av sig med tips på vad det kan vara för färgbestämning på mina små chicks. Lägg märke till den lilla gula i bakgrunden på bild nr 3, den som sitter hos sin mamma. Den har randiga vingar med små vita prickar på... jättefin!

2 kommentarer:

 1. Åhhhh pycklisar...så söta. Ja det är livsfarligt att titta på höns, man har ständigt en liten "villhadjävul" på axeln när man gör det ;)Dom två översta påminner starkt om mina Guldsvartbandad storkochin när dom var småttingar...kanske det kan vara det???!!!
  Ha det gött

  SvaraRadera
 2. Tack Mimmi, för ditt svar. Ja, det är så spännande med färgerna hos dv cochin, ännu kan man inte se var det skall sluta.

  Guldsvartbandad, säger du? Ja, kanske det, vi får vänta och se lite till.

  Jag har en kull till, som är enfärgade i lent "nyponsoppeochgrädd"-färg... vad det nu kan heta i expertsammanhang?:-D

  SvaraRadera