lördag 17 oktober 2009

God auktionsmorgon!

Ja, idag är det auktion i Sya och Björn, jag och Elin tar en tur dit! Det är en grå och lite frostig morgon, så det vill väl till att köra försiktigt. Jag skall se om det till äventyrs finns några saltkar till salu och jag letar efter höganäskrus till julens alla tall-, ene- och granris.
Det är alltid lite kul med auktioner, roligt att göra "fynd", dessutom rimmar det väl med vår vilja att köpa så lite nytt som möjligt, det är vårt sätt att bidra till miljöförbättringen. Det sägs ju att det idag redan finns så pass mycket prylar tillverkade, så att det skulle räcka till HELA jordens befolkning för en mansålder framåt. Det tål att tänkas på.

På tal om saltkar, så la jag bud på några stycken vackra, på Tradera igår, kunde samtidigt konstatera att min samling är rätt gedigen, det var inte många på Tradera som jag inte hade. Jo, de där norska i stämplat silver, som redan var uppe i dryga 700, såna har jag inte och lär väl aldrig få såna heller, de är FÖR DYRA för mig. Det finns en gräns för hur mycket jag skulle lägga på min lilla samlarvurm.

Ja, nu gäller det att slänga i sig lite frulle och sen sticka iväg... åh, vad det är roligt med lite såna här familjeutflykter!!!

1 kommentar: